Haberler

Ödemiş Ticaret Borsası'nda Eski ve Yeni Meclis Üyeleri Yemekte Buluştu

Ödemiş Ticaret Borsası yönetimi, eski ve yeni meclis üyelerini yemekte bir araya getirdi.2009-2013 dönemi Ödemiş Ticaret Borsası Meclisi ile Yönetim Kurulu'nda görev yapıp, yeni yapılan organ seçimlerinde görev almayan üyelere plaket verilmesi...

Ödemiş Ticaret Borsası yönetimi, eski ve yeni meclis üyelerini yemekte bir araya getirdi.

2009-2013 dönemi Ödemiş Ticaret Borsası Meclisi ile Yönetim Kurulu'nda görev yapıp, yeni yapılan organ seçimlerinde görev almayan üyelere plaket verilmesi amacıyla düzenlenen yemek Gölcük'te gerçekleştirildi.

Yemekte uzun yıllar yönetim kurulu ile meclis üyeliği yapan Mehmet Avcı, Refik Şehli Uyaroğlu ve Metin Hüseyin Yağcı'ya plaketlerini takdim eden Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, "Bu arkadaşlarımız Kurumumuza uzun yıllar hizmet etmiş olup özveri ile çalışmışlardır. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde büyük katkıları olmuştur. Onlar da kendilerinin yerine, gençlerin görev almalarını arzu etmişlerdir. Nitekim meclisimiz de gençleşmiştir. Ben de kendilerine huzurlarınızda Kurumumuza olan katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Plaket takdiminde söz alan Refik Şehli Uyaroğlu da, şunları söyledi: "Sayın Meclis Üyeleri, genç arkadaşlarım, 1972 yılından beri bu kurumda görev yaptım. Öncelikli hedefim hep Borsamızın menfaatleri oldu. Bu ekibe hep güvendim. Sizlerde güvenin. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Burada plaketle beni onurlandıran, eski ve yeni Meclis üyelerini buluşturan Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın A. Latif Aka'ya, Meclis Başkanı Turgut Akın'a ve tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yağcı Gölcük Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title