Haberler

Ödemiş Belediyespor Kulübü'nde Görev Dağılımı

Ödemiş Belediyespor Kulübü 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan kongrenin ardından ilk toplantısını yaptı.

Ödemiş Belediyespor Kulübü 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan kongrenin ardından ilk toplantısını yaptı. Kulüp Başkanı Bekir Keskin, yeni yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip 2012-2013 sezonunun hazırlık çalışmaları hakkında görüşmeler yapıldı.

Teknik direktör Zafer Dinçer'in de katıldığı toplantıda, geçen yılki takımın büyük oranda korunması benimsenirken yeni takviyelerle önümüzdeki sezon ve gelecek yıllar için kalıcı bir ekip oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi.Toplantıda yapılan görev dağılımına göre Orhan Can, Mustafa Çamlıyer, Samim Toksöz, Mehmet Kırlı ve İbrahim Akaovalı futboldan,Kadir Çolakoğlu, Hikmet Güriş, İbrahim Telliel ve Mustafa Abacı ise basketbol, hentbol, güreş, voleybol ve masa tenisinden,Mehmet Kiremitçi, Mehmet Karcı ve Mustafa Köksoy ise moto-drag, dağcılık, atletizm, yüzme, yamaç paraşütü, atıcılık, rahvan at yarışları ve halk oyunlarından sorumlu oldular.

Briç, satranç ve hukuk işleri sorumluluğuna da Aysun Ahmet Balcılar getirildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Dinçer Bekir Keskin Ödemiş Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title