Haberler

Nizipli İş Adamları'ndan Hürsiad'a Ziyaret

Gazinatep'e Yatırım İmkânları ve İş Potansiyeli Araştırmak Amacıyla Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (Hürsiad) Misafiri Olarak Gelen Nizip Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (Nasiad) Yönetim Kurulu Üyeleri, Hürsiad Tarafından Ağırlandı.

Gazinatep'e yatırım imkânları ve iş potansiyeli araştırmak amacıyla Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (HÜRSİAD) misafiri olarak gelen Nizip Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, HÜRSİAD tarafından ağırlandı.

Nizip'te yeni kurulan NASİAD, HÜRSİAD'ın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Payitaht Restoran'da bir araya geldi.

Ziyaret çerçevesinde dernek çalışmaları hakkında HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, tarafından brifing verildi. Brifingin ardından bir iş adamı neden derneğe üye olmalı, derneğin kazandırdıkları ve Gaziantep ekonomisi konularında HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir, bir konuşma yaptı.

HÜRSİAD'ın 2008 yılı planlama programları hakkında ise yönetim kurulu üyesi Adnan Kamburoğlu, Ali Parlar ve Orhan Can bir konuşma yaparak soru cevap kısmına geçildi. Gezi hakkında bilgi veren HÜRSİAD Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, "Farklı illerden ara ara ilimizi daha yakından tanımak ve yatırım imkânlarını, potansiyelini, sanayisini incelemek amacıyla farklı gruplar ve iş adamlarını ağırlamaktayız. Derneğimiz hakkında bilgi verdikten sonra ilimizin sanayisi ve yatırım imkânlarından bahsettik, yeni kurulan NASİAD üyelerine ve yönetimine de başarılar diliyorum" dedi.

Nizip Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Erdoğan ise, "Bu gezi bizim ve üyelerimizin ufkunu açtı HÜRSİAD'ın başarılı çalışmalarını gördük bizim için önemli bir referans oldu. Bu görüşme bize ufuk açtı, HÜRSİAD gibi ilimizin önde gelen ve yaptığı faaliyetlerle gündem oluşturan çalışmalarında HÜRSİAD'a başarılar diliyorum. Bu güzel ev sahipliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

(TB-SMR-Y)

02.02.2008 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title