Haberler

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde çevre düzenleme ve yeni otopark oluşturulma çalışmaları Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyorNevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı yaptığı açıklamada, vatandaşların hastane bölgesinde trafik ve otopark problemlerini en aza indirmek ve hasta yakınları ve hastaların hastane çevresinde dinlenme imkanı bulabilecekleri yeni alanların oluşturulması için başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi'nde çevre düzenleme ve yeni otopark oluşturulma çalışmaları Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülüyor

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı yaptığı açıklamada, vatandaşların hastane bölgesinde trafik ve otopark problemlerini en aza indirmek ve hasta yakınları ve hastaların hastane çevresinde dinlenme imkanı bulabilecekleri yeni alanların oluşturulması için başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Boyalı, "Nevşehir Devlet Hastanesi ilimiz için çok önemli, Hastanemize 3.Sınıf Yoğun Bakım Ünitesinin açılması ile birlikte komşu illere de hizmet veren bir hastanenin çevre düzenlemesinin de ona göre uygun olmalı. Sağlık problemi olan insanımızın birde trafik ve otopark problemiyle karşılaşmaması için düzenlenmelerin yapılması gerekiyordu. Nevşehir Belediyemiz ile yapılan çalışma doğrultusunda yol düzenleme ve hafriyat çalışmaları başlatılmış bulunuyor. Bu bölge henüz yeni şekilleniyor, yollar, otoparklar yapılıyor. Çevre Düzenlemesi Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından en ufak ayrıntısına kadar planlanmaktadır. En kısa zamanda tamamlanacak halkımızın hizmetine sunulacak olan bu çalışmalar Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülmekte olup bu kapsam da Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e Genel Sekreterliğimize bağlı tesislerimize verdiği bu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oğuz Boyalı Nevşehir Yerel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler? Borsa İstanbul bayramda açık mı? Borsa İstanbul bayramda işlem görüyor mu?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title