Haberler

Nemrut Dağı Kış Aylarında da Turistleri Ağırlıyor

Güncelleme:

Kommagene Uygarlığının merkezi, 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı kış aylarında da turist ağırlamaya devam ediyor. Yaz aylarında her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Adıyaman'da ki Nemrut Dağı, kış aylarında da turistlerin ilgi odağı oldu. Nemrut Dağı, kar nedeniyle beyaza büründü ve son olarak Taylandlı bir grup turisti ağırladı. Taylandlı turistler, Nemrut Dağındaki heykellerin muhteşem olduğunu ifade etti.

Kommagene Uygarlığının merkezi, 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı kış aylarında da turist ağırlamaya devam ediyor.

Yaz aylarında her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Adıyaman'da ki Nemrut Dağı, kış aylarında da turistlerin ilgi odağı oldu. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Nemrut Dağı, kar nedeniyle beyaza büründü.

Devasa heykellerin bulunduğu ve kar altındaki Nemrut Dağı, kış aylarında son olarak Taylandlı bir gurubu ağırladı. Nemrut Dağı'na hayran kaldıklarını dile getiren Taylandlı turistler, Nemrut Dağındaki heykellerin muhteşem olduğunu ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nemrut Dağı Kommagene Adıyaman turist Nemrut Kültür Turizm Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title