Haberler

Nazilli'de Yılın En İyi Okulları Belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Nazilli 2014 yılı ödüllerini kazanan okul ve kurumlar düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Nazilli 2014 yılı ödüllerini kazanan okul ve kurumlar düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde düzenlenen törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Faruk Ercan yaptığı konuşmasında, TKY Ödül sürecinin uzun bir süreç olduğuna değinirken bu süreçte gayret gösteren tüm okul ve kurumları tebrik etti. Ödül sürecinin ilerideki değerlendirmelerinde ekip ve kurumlara başarılar diledi. Yılın Kaliteli ekibi kategorisinde zengin bir kütüphane oluşturarak her bir öğrenciye bir ders yılında titiz bir çalışma ile belirlenen 26 kitap okutmayı başaran Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi 'Kitap Kurdu Ekibi' birinci olurken, Sağlıklı Yaşam ve Obezite ile mücadele konusunda dikkat çekici çalışmalar yapan Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi 'Sağlıklı Yaşam İçin Harekete Geçin Ekibi' ikinciliği elde etti. Üçüncü ise akademik başarı yanında sosyalleşmeyi de önemseyen çalışmalarıyla Fen Lisesi 'Hem Sayısal Hem Sözeliz Ekibi' oldu. Geçtiğimiz yıllarda tüm okul ve kurumların birlikte değerlendirildiği Kurum Kategorisi Değerlendirmesi ise bu yıl Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan değişikliklerin ardından Temel Eğitim Kurumları, Genel Ortaöğretim Kurumları, Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları ve Öğrencisiz Kurumlar olmak üzere dört alt kategoride yapıldı.

Kurumların girdiler başlığı altında Liderlik, Kurum Planı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşbirlikleri ve Kaynakların Yönetimi işlemler başlığı altında süreç yönetimi ve sonuçlar başlığı altında öğrenci, veli, çalışanlar ile ilgili memnuniyet ve performans sonuçları Toplumsal Sosyal Sorumluluk ile ilgili performans sonuçları, Finansal Sonuçlar ve Temel Performansa İlişkin Diğer Sonuçlarının sorgulandı. 40 sayfalık raporlarla katıldığı ödül sürecinde Temel Eğitim Kurumları Kategorisinde Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları Kategorisinde Nahit Menteşe Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Genel Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde Menderes Anadolu Lisesi birinci olurken Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi ikinciliği elde etti. Yaptıkları çalışmalarla göz dolduran Menderes Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi ise Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Faruk Ercan tarafından okulların plaket ve ayni ödüllerle, tüm ekip üyelerinin çeşitli ödüllerinin takdim edildiği ödül ve paylaşım toplantısında okulların yapmış oldukları çalışmalarla ilgili hazırladıkları video sunumlar büyük beğeni toplarken, Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin sundukları müzik ve halk oyunları ekibi gösterisi programa renk kattı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nahit Menteşe Menderes Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title