Haberler

Nasiad Üyeleri, Başkan Alıcık'ı Ziyaret Etti

Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) Başkanı Necmi Erkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Alıcık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Nazilli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (NASİAD) Başkanı Necmi Erkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Alıcık'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

NASİAD Başkanı Necmi Erkan, Genel Sekreter Bayram Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Saim Topaloğlu, Mesut Özdemir, Zeki Güllüce, Hüsnü Ertuğran, Muhsin Aslan, Mustafa Sivrioğlu, Altuğ İçeli Fatih Topçu, Ömer Yücel ve İmat Ayyaş, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Geçirilen zorlu seçim sürecinin ardından güven tazeleyerek ikinci kez Nazilli Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı Başkan Alıcık'ı kutlayan NASİAD Yönetimi, Alıcık'ın ilk döneminde olduğu gibi ikinci dönem başkanlığında da Nazilli için önemli projelerin altına imza atarak yine en iyi hizmetleri Nazilli'ye kazandıracağına inandıklarını belirterek önümüzdeki 5 yıllık süreç için başarılar dilediler. Başkan Alıcık'ın 5 yıllık süreç içerisinde Nazilli'ye kazandırdıkları için ise ayrıca teşekkürlerini ileten NASİAD, Nazilli İşadamları olarak özellikle Nazilli'nin Organize Sanayi kenti olması yolunda desteklerinin her daim var olacağını ifade ederek Nazilli Belediyesinin Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkürlerini bildirdi.

İyi dilek ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetini ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise Nazilli'nin gelişmesi, büyümesi için en önemli faktörlerin organize sanayi ve üniversiteden geçtiğini belirterek, "bu güne kadar bu faktörlerin temellerini oluşturduk. Üniversitemize açılacak yeni bölümler ile daha fazla üniversite öğrencisinin Nazilli'ye gelmesini hedeflediğimiz gibi alt yapısı ve yollarını yaptığımız organize sanayi bölgesine daha çok yatırımcının gelerek yeni fabrikaların iş yerlerinin kurulması için iş adamlarımız ile görüşüyoruz. Nazilli için sizler çok önemlisiniz. Gençlerimize iş ve AŞ kapısı olan insanlarsınız. Önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde bu güne kadar olduğu gibi koordineli olarak vereceğiniz desteklerle Nazilli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Özdemir Mesut Özdemir Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title