Haberler

Narman'da Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Bu yıl Türkiye genelinde birincisi düzenlenen Amatör Spor Haftası açılış töreni Narman'da da çeşitli etkinliklerle başladı.

Bu yıl Türkiye genelinde birincisi düzenlenen Amatör Spor Haftası açılış töreni Narman'da da çeşitli etkinliklerle başladı. Etkinlik kapsamında bir yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Narman Meslek Yüksek Okul Müdürü Ercan Çelik, İlçe Öğretmen Evi Müdürü Mevlüt Yıldız, bazı okul müdürleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Yürüyüşe Narman Belediyesi Savcı Gökhan Koçak Kültür parkı önünden başlanarak İlçe Hükümet konağı önüne kadar yüründükten sonra burada bir tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Amatör Spor Haftası'nın önemini belirten bir konuşma yapıldı. Narman Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Başataş konuşmasında, "Bedensel yönden sağlıklı olan insan biz duygusunu genişleterek takım ruhunu ve kendine güvenini kazanmış milli ve manevi amaçların niteliklerini taşıyan, küçüklerini seven ve koruyan büyüklerine saygılı, vatanını ve milletini seven başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türk büyüklerini kendilerine örnek alan davranışlarını kontrol edebilen doğru,temiz,düzenli,öz güveni gelişmiş .disiplinli özgür zamanlarını yaralı çalışmalara değerlendirebilen birer vatandaş olarak yetişir şüphesiz ki bu gelişim de her türlü organize spor faaliyetlerinin ve Beden Eğitimi çalışmalarının önemini yansıtmaktadır" dedi.

Daha sonra Amatör Spor haftasının açılış masa tenisi maçını Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve İlçe Öğretmenevi Müdürü Mevlüt Yıldız yaptı.

Tören hatıra fotoğraflarının çekilmesin ardından sona erdi. Amatör Spor Haftası ilçede hafta boyunca çeşitli spor etkinlikleri ile devam edileceği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title