Haberler

Mutlu: "Dp Milletin Özlemini Giderecek"

Demokrat Parti’de son Efeler kongresinde göreve gelen Adem Sarcan'ın görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Ramazan Mutlu getirildi.

Demokrat Parti'de son Efeler kongresinde göreve gelen Adem Sarcan'ın görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve Ramazan Mutlu getirildi.

Ramazan Mutlu, yaptığı açıklamada; Partimiz 70 yıla yakın mazisinde her türlü zorluklarla mücadele etmeyi bilmiş, iktidarları süresince daima milletine hizmeti kendisine yol olarak seçmiştir. Demokrasi uğruna şehit vermiş, ihtilallerde üyesinden genel başkanına kadar hapislerde çile çekmişse de, asla milletine sırtını dönmemiş, demokrat ruhuyla hep ayağa kalkmayı bilmiştir. Kendisine verilen mesajları almış ve saygı göstermiştir. Kalkınmayı hep köyden, kasabadan başlatmış, özellikle fakir fukaranın derdine çare olmuştur. Bizim gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve hizmetler bugün dahi, hala daha bu ülkenin temel direğidir. Açıkçası, DP, Adalet Partisi, Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi'nin ülkemize kazandırdığı değerler ne kadar elde çıkarılmaya çalışılsa da hala tükenmemektedir. Bizim bu hizmetlerimizin mirası bugünde herkesin kullandığı yatırımlar ve hizmetlerdir. Herkes sabırlı olsun. Alternatif yok diye gerekçe üretenler yakın bir zaman içerisinde DP'nin yükselişine şahit olacaklardır. Büyük kongremizde, yenilenen vizyonumuzla DP kendi oylarına yeniden talip olmaktadır. Milletin bağrından çıkan DP, yine milletimizin özlemini giderecek, günümüzde yitip-gitmeye başlayan bu milleti millet yapan değerleri, inançları, özgürlükleri ve gerçek demokrasiyi ülkemize kazandıracaktır" dedi.

Toplantıya, DP Aydın Kadın Kolları Başkanı Neriman Arat ve partililer de katıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Ramazan Mutlu Aydın Yerel Haberler

title