Haberler

Mudanya 7. Mütareke Oyunları Açılış Töreni Yapıldı

Mudanya Mütarekesinin imzalanmasının 91.yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 7.düzenlenen Mütareke Spor Oyunları açılış töreni tekvando turnuvası ile başladı.

Mudanya Mütarekesinin imzalanmasının 91. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 7. düzenlenen Mütareke Spor Oyunları açılış töreni tekvando turnuvası ile başladı.

Mudanya'da 15 Kasım tarihine kadar sürecek olan spor oyunlarında konuşan Tekvando İl Spor Temsilcisi Turgay Aydın, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, tekvando sporunun disiplin, saygı, sevgi, ahlak ve centilmenlik kavramlarının ön planda olduğu bir spor olduğunu kaydederek, "Bursa ve Bursa dışından 120 takım ve bin 250 sporcu bu turnuvada yarışacak. Bu yarışmaların centilmenlik içinde geçmesi temennisi ile tüm katılımcılara başarılar diliyorum" dedi.

2014 yılında Bursa Hürriyet Gençlik Spor Kulübü adına yarışacak olan Furkan Asena Aydın'a Milli Antrenör ve İl Hakem Komitesi Başkanı İlhan Zaralı tarafından bir şilt takdim edildi. Açılış töreni sonrası başlayan tekvando müsabakalarına 15 kulüpten 101 kız, 182 erkek toplam 283 sporcu katılıyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Aydın Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title