Haberler

Trafikteki tartışma çok farklı bitti! Sürücüler birbirine sarıldı

Güncelleme:

Kocaeli'de motokuryeyle pikap sürücüsünün trafik tartışması çok farklı son buldu. Son anda atlatılan kaza sonrası motokurye, kendisini fark etmeyen pikap sürücüsüne tepki gösterirken pikap sürücüsünün özür dilemesi sonrası iki sürücü birbirine sarılarak helalleşti. Olayla ilgili konuşan motokurye "Tam kavga edecekken ikimizin de oruçlu olduğu aklımıza geldi. Bir anda dokunuş oldu kalbime." dedi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir motokuryeyle pikap sürücüsü arasında geçen trafik tartışması, benzerlerinin aksine farklı şekilde sona erdi. Tartışmayla başlayan ancak birbirlerine sarılarak neticelenen olay, motokuryenin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

SÜRÜCÜNÜN ÖZÜR DİLEMESİ DURUMU DEĞİŞTİRDİ

Motokurye Hanifi Yarar, 3 gün önce arkadaşıyla birlikte iftara yetişmek için motosikletiyle yola çıktı. Hanifi Yarar seyir halinde olduğu sırada kendisini fark etmeyen sürücü idaresindeki pikap az daha kazaya sebebiyet veriyordu. Pikabın aniden sağa dönmesiyle kaza yapmaktan kıl payı kurtulan Yarar, motosikletten inerek sürücüye tepki gösterdi.

Öfkelenen Yarar'ı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Pikap sürücüsü ise hatasını anlayarak Yarar'dan özür diledi. Sakinleşen Hanifi Yarar'ın da sürücüden özür dilemesiyle mesele tatlıya bağlandı. Sarılan sürücüler, birbirlerinden helallik de istedi. Bu anlar saniye saniye kask kamerasına yansıdı.

"TAM KAVGA EDECEKKEN ORUÇLU OLDUĞUMUZ AKLIMIZA GELDİ"

Yaşananları anlatan Yarar, "İftara yetişmeye çalışıyordum. Bir sürücü hem telefonla görüşüyordu hem de aniden yolun ortasında durup sağa döndü. Zaten kendisi de hatasını anladı, özür diledi. Tam kavga edecekken ikimizin de oruçlu olduğu aklımıza geldi. Bir anda dokunuş oldu kalbime. Birbirimize sarıldık ve özür diledik, helallik aldık. Kavga da edebilirdik ama iyi ki olmadı" dedi.

"YAŞADIĞIM TRAVMALARDAN DOLAYI ÖYLE TEPKİ VERDİM"

Hanifi Yarar, 1 yıl önce kaza geçirdiğini belirterek, "Bu şekilde bir sürücünün yol ortasında durup aniden sağa dönmesinden dolayı bacaklarım 1 ay alçıda kaldı. O yüzden o kadar tepki verdim. Arkamda bir kişi daha vardı. Onun canı da bana emanet. Yaşadığım travmalardan dolayı öyle tepki verdim. Motosiklet sürücüleri beni çok iyi anlar" diye konuştu.

"LÜTFEN BİZİ FARK EDİN"

Sürücülere de uyarılarda bulunan Yarar, "Otomobil sürücüleri yağışlı havalarda lütfen motosikletin arkasına yapışmayın. En ufak kaygan zemin, dökülen yağ bizi yoldan çıkarabilir. Lütfen bizi fark edin. Bazı araçlar özellikle virajlardan dönerken arkamıza yapışıyor ve bizi paniğe sevk ediyor" ifadelerini kullandı.

Trafikteki tartışma çok farklı bitti! Sürücüler birbirine sarıldı

Trafikteki tartışma çok farklı bitti! Sürücüler birbirine sarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Kavga Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (9)

Panther Panthera:

Cok Erdem Davranislar. Saygilar. Keske Her Trafik Sorunu Boyle Cozulse

31
0
yanıtYanıtla
ref:

oruc sürücülerin dikkatini dağıtıp sinirlerini artırıyor bu zayede kazalar ve kav-galar oluyor tutmayın

6
22
yanıtYanıtla
Export 86:

Ramazan öncesi ve sonrası herşey güllük gülistanlık öyle mi

yanıt13
yanıt3
sinan çayırcı:

Neye dayanarak bunu söylüyorsun ? Duvara dayanarak mı :) bilimsel araştırmalar hiç de öyle demiyor ama bay mağara adamı .

yanıt1
yanıt0
hic33:

Bu kadar basit işte. Bir kaç sözcük, bir özür dileme belki de sonu yaralanma hatta can kaybına, hapisliğe götürecek durumu pamuk gibi halediveriyor. Öfke aklı devredışı bırakır. Öfke otokontrolü yapılabilse felaketlerin önüne geçilmiş olur.

27
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

kalbiniz de mi varmış..

2
5
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Cahilleştirilmiş yaboz barbar bir halk. Direk saldırıyor sanki mağaradan çıkıyor resmen ülke 1000 yil geri gitmiş zeka olarak

0
0
yanıtYanıtla
Ehli Keyf:

Motorcu tam dayaklık

0
0
yanıtYanıtla
İsmail Çakmur:

herkes hatalı sen dorğusun kardeş sen motorlusun kendini kolla yavaş git sakin ol

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title