Haberler

Morskud Üyeleri Üçüncü Kez Darıcı Dedi

Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği'nde (MORSKUD), Yalçın Darıcı güven tazeleyerek üçüncü kez dernek başkanı seçildi.

Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği'nde (MORSKUD), Yalçın Darıcı güven tazeleyerek üçüncü kez dernek başkanı seçildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, MORSKUD 11. Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Genel kurulda, mevcut başkan Yalçın Darıcı üçüncü kez aynı göreve getirilirken, Orhan Kahveci, Mehmet Gök, Emir Bozkoya ve Alpay Seyhan da yönetim kuruluna seçildi.

Darıcı, yaptığı açıklamada, MORSKUD'un Mersin sanayisinin gelişiminde önemli katkıları olan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Dernek olarak iş güvenliğinden forklift eğitimlerine, kazan operatörlüğünden birçok farklı konuda verdikleri eğitimlerle vasıflı iş gücüne katkı sağladıklarını kaydeden Darıcı, derneğin aynı zamanda Mersin ve ülke sanayisinin sorunlarına çözüm aranan bir yer olduğunu, özellikle bu yıl gençleşen yönetim kurulu ile genç girişimcilere sivil toplum kuruluşlarında çalışma ve proje üretme kültürü kazandırdıklarını ifade etti.

Dernek olarak bu yıl daha genç ve dinamik bir yapılanmaya gittiklerine işaret eden Darıcı, "Bu vizyonu gösteren ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. MORSKUD olarak Mersin sanayisinin sorunlarının bir çözümü olmaya devam edeceğiz. Mersin'in, gelişen dünyanın sahip olduğu modern, verimli, çevreyi koruyan ve katma değer yaratan bir sanayi alt yapısına ulaşması için çalışacağız. Mersin'in tarım, turizm ve lojistik potansiyellerinin yanı sıra ciddi bir sanayi kenti olduğunu göstereceğiz. Bunu da gençlere daha çok yer vererek, genç sanayicileri bu işe entegre ederek yapacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Kahveci Seyhan Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title