Haberler

Mobil Taş Kırma Makinası Çalışmaya Başladı

Burdur’a bağlı Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyü’nde konuşlu bulunan Mobil Taş Kırma Makinası hakkında yetkililerden bilgi alan Burdur Valisi Hasan Kürklü sonrasında Mamak Köyü, köy yolu asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Burdur'a bağlı Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy Köyü'nde konuşlu bulunan Mobil Taş Kırma Makinası hakkında yetkililerden bilgi alan Burdur Valisi Hasan Kürklü sonrasında Mamak Köyü, köy yolu asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Vali Hasan Kürklü'nün incelemede bulunduğu ve İl Özel İdaresi hizmetine kazandırılan Mobil Taş Kırma Makinesi, taş kırma ve eleme ile etrafına ayırma olarak 2 üniteden oluşurken projenin amacının asfalt alt yapı malzemesi olan temel malzemeyi, yol yapma alanına en yakın bölgeden üretmek olduğu öğrenildi.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Mobil Taş Kırma Makinası'nın aralıksız çalışmaya devam ederken yol yapımında çalışmanın yapıldığı şantiyeye sadece 6 km mesafede hizmet verecek olan mobil makinenin ürettiği malzeme kullanılacağı, ayrıca bu makine ile uygun olan mermer ocaklarının pasa malzemeleri de öncelikli olarak değerlendirilip yol malzemesi olarak kullanılacağı belirtildi. Vali Kürklü Mamak Köyü asfaltlama çalışmalarını incelemesi sonrası Mamak Köyüne ziyaret ederek, köy sakinlerini sordu. Köy sakinleri Vali Kürklü'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilbaşköy Ağlasun Burdur Mamak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title