Haberler

Mkü'de Mezuniyet Coşkusu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde Mezun Olan 2 Bin 600 Öğrenci Düzenlenen Törende Kep Fırlattı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde mezun olan 2 bin 600 öğrenci düzenlenen törende kep fırlattı.

MKÜ Tayfur Sökmen Kampusu'nda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Şerafettin Canda'nın yanı sıra, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Ağır Ceza Reisi Esabil Saylak, Hatay İl Emniyet Müdürü Osman Çapalı, diğer protokol üyeleri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Rektör Canda, "Ülkemizin aydınlık yarınlarını yetiştirmek üzere bizlere emanet ettiğiniz bu pırıl pırıl gençleri, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş bilgilerle donatmış olarak yetiştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mezun olan gençlerimizin sahip oldukları bilgi ve becerilerle ülkemizin geleceğine büyük katkılar sağlayacaklarına gönülden inanıyoruz. Gösterdikleri başarıdan dolayı onları kutluyor ve yollarının açık olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Canda, bölümlerinde dereceye girerek mezun olmaya hak kazanan öğrencilere diplomalarını verdi. Daha sonra diplomalarını alan 2 bin 600 öğrenci hep birlikte kep fırlattı.

Bu arada, mezun olan 2 bin 600 öğrenci arasında 45 yaşındaki Abdullah Koca da vardı. MKÜ Ziraat Fakültesinde sekreter olarak çalışan ancak çevresindekilere ve çocuklarına örnek olmak için üniversite okumaya karar veren 3 çocuk babası Abdullah Koca, okuduğu Dış Ticaret bölümünü başarıyla bitirerek, diploma almaya hak kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

(OK-AB-Y) 19.06.2008 10:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title