Haberler

Minik Öğrencilere Önemli Etkinlik

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Yarımca Anaokulu’nun düzenlediği Diş Bakımı ve Sağlığı ile ilgili etkinliğe katıldı.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Yarımca Anaokulu'nun düzenlediği Diş Bakımı ve Sağlığı ile ilgili etkinliğe katıldı.

Anaokulu öğrencilerine dış fırçalama alışkanlığı kazandırmak için düzenlenen programa Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş'ın yanı sıra minik öğrenciler, okul idarecileri, Okul Müdürü Kadriye Yadaş ve veliler katıldı. Okul öncesinde, çürük sonuçlarını taşıyan çocukların yaygınlığı göz önüne alınarak yapılan etkinlikte minik öğrencilere konu ile ilgili çeşitli sinevizyonlar izlettirildi.

Bireylerin ve çocukların sağlık konusunda bilgi sahibi olmaları, kendi sağlıklarını koruma noktasına gelmelerini adına böyle programların ve etkinliklerin önemine dikkat çeken Başkan Yardımcısı İsa Taş, Ağız ve diş sağlığının önemini küçük yaşlarda kavranması gerektiğinin altını çizdi. İsa Taş, "Anne babalar çocuklarına örnek olmak için dişlerini fırçalamalı ve çocuklarına diş sağlığı ile ilgili bilgi vermeli. Ben böylesine önemli bir programı düzenleyen öğretmenlerimize ve siz değerli idarecilere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İsa Taş Diş Fırçası ve Macunu Dağıttı

Düzenlenen programda çocukları eğlendirmek için palyaçolar sahne aldı. Palyaçolar ile doyasıya eğlenen miniklere Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da çeşitli hediyelerin yanı sıra diş fırçası ve macun hediye etti. Program çekilen toplu resimlerin ardından Başkan Yardımcısı İsa Taş miniklerle vedalaşmasının ardından son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Taş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title