Haberler

'Milliyetçi Hareket Dinsiz Bir Hareket Değil, Dinli Bir Harekettir'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 'Milliyetçi Hareket Dinsiz Bir Hareket Değil, Dinli Bir Harekettir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 'Milliyetçi hareket dinsiz bir hareket değil, dinli bir harekettir. Dinci değil, dindar insanların bir hareketidir' dedi.

Didinmez, beraberinde MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Adana Milletvekili Yılmaz Tangur ve MKYK üyesi Hasan Özarslan'la birlikte geldiği Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, parti teşkilatını ziyaret etti. Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Didinmez, İslam dininin yeniden tanımlamaya, reform gibi bir takım iddia ve uydurmalara ihtiyacı olmadığını söyleyerek, 'Milliyetçi hareket dinsiz bir hareket değil, dinli bir harekettir. Dinci değil, dindar insanların bir hareketidir' dedi.

Didinmez, şöyle devam etti:

'Din elden gitmez ama vatan elden gider. Vatanın elden gittiğinin örnekleri çoktur. Bundan 150 sene önce Girit, Rodos, Kıbrıs, Kerkük, Musul, Kafkaslar ve Balkanlar bu yüce milletin mülküydü. O günde bu manada, 'toprağı cebine alıp götürüyorlar mı kardeşim, ne var bunda?' diyen zihniyetin ihmali neticesinde bugün Balkanlar'a Gümüşhane'den çıkan bir kardeşimiz, o ülke müsaade ederse turist olarak ancak vize ile girebiliyor. Topraklarını başkalarına, özellikle de kendi tanıdıklarına satarak, kendi tanıdıkları da başkalarıyla evlilikler kurmak suretiyle sermayesi başkalarında olan müteşebbis neticesinde, bugün İsrail denilen bir devletin varlığı ortaya çıkmıştır. Bugün de aynı oyunlar oynanmaktadır.'

Milliyetçi hareket mensuplarının uyanık olması gerektiğini ifade eden Didinmez, 'Atılan adımın, söylenilen sözün ne manaya geldiğini iyi bilinmelidir. Asla öfkelenmemeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlü bir devlet olması, milletimizin ise fertleri itibariyle zenginliği ve refahı yaşayan, sosyal adaletin temin ve tesis edildiği, inanç ve buna bağlı anlayışın hür bir şekilde yaşanabildiği bir hayat istiyoruz' diye konuştu.

Didinmez, buradaki konuşmasının ardından Torul Belediye Başkanı Selami Bostan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman ile partililer yer aldı.

(ÖZ-BA-MVA) - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title