Haberler

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç, Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayicilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayicilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun da katıldı. Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren sanayici ve işadamları ile bir araya gelerek sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın OSB'nin ilave alanı ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Irmak kenarında yer alan yeni OSB'nin taşkın koruma çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Tunç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca kamulaştırılacak olan alanlar ile ilgili kamu yararı kararının alındığını, sürecin biran önce tamamlanarak, sanayicilerimize tahsisi için gereken çalışmaların yapıldığını belirtti. Milletvekili Tunç, Bartın OSB'nin ve ilave yeni alana gelecek fabrikaların enerji ihtiyacını karşılamak için de Zonguldak-Bartın arasındaki yüksek enerji nakil hattının çalışmalarının tamamlandığını, 380 KV indirici trafo merkezinin ihalesini gerçekleştireceklerini belirtti. Bartın Organize Sanayi Bölgesinin arıtma tesislerinin hizmete girdiğini, ancak yeni fabrikaların gelmesi ile birlikte ikinci arıtmanın da hazırlıklarının yapıldığını söyledi. OSB'ye ulaşımı kolaylaştıran köprünün yapımını tamamladıklarını şimdi de köprünün bağlantı yolunun yapıldığını böylece Organize Sanayi Bölgesine ulaşımın kolaylaşmış olacağını söyledi. Bartınspor Kulubü Başkanı Mehmet Somaklı ve kulüp yöneticilerinin de katıldığı toplantıda sanayici ve işadamları Bartınspor'un başarısı için destek olacaklarını belirttiler. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title