Haberler

Milletvekili Tülay Bakır'dan Genç'e Övgü

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, yaptığı yatırımlarla şehre sağladığı katkılar nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, yaptığı yatırımlarla şehre sağladığı katkılar nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi içerisinde bulunan 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'nde kurs gören bayanlar kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve eşi Nimet Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik İlçe Halk Eğitim Müdürü Şerif Güleroğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve kursiyerler katıldı.

Bayanlarla bir araya geldiği kahvaltının ardından Başkan Osman Genç ile birlikte Canik Belediyesi tarafından yaptırılan Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi içerisindeki tesisleri gezen Milletvekili Bakır, kurs merkezlerinde bayanların yaptığı ürünleri de inceledi. Kültür ve eğitim merkezlerine hayran kalan Bakır, Başkan Genç'i överek, "İyi ki varsınız" dedi.

Bayanların yaptığı ürünleri ve tesisleri çok beğenen Bakır, "Burada çocuklar, gençler ve kadınlar için yapılan tesisleri çok beğendim. Hepsi geleceğe yönelik yapılan hizmetler. İnsan gurur duyuyor. Bayanlarımız güzel ürünler yapıyor. Hepsi el emeği, göz nuru. Bu ürünler mutlaka pazarlanmalı. Bütün bu güzel hizmetleriniz nedeniyle Allah razı olsun. İyi ki varsınız. AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini burada görmek mümkün. Allah partimizin yolunu açık etsin" dedi.

Canik Belediyesi olarak bayanları her zaman önemsediklerini belirten Başkan Osman Genç de, "Kadınlarımız için birçok tesis yaptık ve kurslar düzenliyoruz. Bu kurslarda kadınlarımız birbirinden güzel el emeği ürünler yapıyorlar. Bayanlarımıza kendilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerimiz var. İnşallah bayanlarımız için yaptıkları ürünleri satabilecekleri satış yeri yapacağız. Hatta bu ürünleri dış ülkelere pazarlamayı, kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Bizim tek amacımız halkımıza hizmet ve insanlarımızın her alanda yaşam konforunu artırmak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tülay Bakır Nimet Genç Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title