Haberler

MHP Milletvekili Adayları Sarız'da

MHP Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'nin Sarız ilçesini ve köylerini gezdi.

MHP Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'nin Sarız ilçesini ve köylerini gezdi.

MHP milletvekili adayları Nihat Canpolat ve Mazhar Gündoğ, MHP Sarız ilçe teşkilatında partililer ile bir araya geldi.

Daha sonra bağlı Yeşilkent beldesine giden Nihat Canpolat ve Mazhar Gündoğ'u belde girişinde Belediye Başkanı Tatar İbrahim Ayvaz karşıladı. Buradan belediye binasına geçen adaylar, belde sorunları hakkında bilgi aldı.

Belde halkını ve esnafı gezen adaylar sorunları dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. Yeşilkent'te adayların yanına gelen kadınlar, son günlerde tırmandırılan bölücülük hakkında şikayette bulundu.

Yeşilkent'e bağlı Karakoyun Mahallesi'nin gezilmesinden sonra adaylar, Kemer ve Kıskaçlı köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Öte yandan, MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve yönetim kurulu üyesi Yaşar Atillabey'in eşlik ettiği Milletvekili adayları Hüseyin Tekin, Ünal Polat, Ayfer Solak ve Levent Livdumlu, Talas'taki Sosyete Pazarı'nı ziyaret etti.

Burada vatandaşlar ile sohbet ederken, pazarcı esnafının dertlerini dinleyen adaylar, pazardan alış veriş yaptılar. Adaylar, satın aldıkları eşarp, bardak ve fular gibi eşyaları pazar alışverişine gelen vatandaşlara hediye ettiler.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title