Haberler

Meşale Derneği 4.olağan Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 4. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Tamer Çalhan getirildi.

Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 4. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Tamer Çalhan getirildi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, Divan Başkanlığı'na Salih Büker seçildi. Genel kurulda daha sonra söz alan Dernek Başkanı Tamer Çalhan, yapılan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Evde Karakter Eğimi (EKE) projesi hakkında bilgi veren Başkan Çalhan, "Çocuklardan başlayan ve genciyle yaşlısıyla kadınıyla hayatın her safhasında esnafıyla işçisiyle bir mücadele devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Dernek çalışmalarında görev alan herkese teşekkür eden Çalhan, sonucun hayırlı olmasını diledi. Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edildiği toplantıda, daha sonra dernek organlarına üye seçimine geçildi. Dernek Başkanı Tamer Çalhan'ın da yer aldığı yeni yönetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi. Görevi devreden yönetim kurulu üyeleri adına Özden Tarım, yeni yönetim kurulu üyeleri adına da Nihat Erkuş birer teşekkür konuşması yaptılar. Daha sonra dilek ve temenniler bölümünde dernek üyeleri söz alarak düşüncelerini paylaştı. Toplantıda söz alan Abdulkadir Ateş, hayırlı hizmetler içinde olmaya çalıştıklarını belirtti. Malatya'nın kanaat önderlerinden olan Zekeriya Şengöz'de bir selamlama konuşması yaparak, dernek genel kurulunun hayırlara vesile olmasını diledi. Şengöz, "İnsanla yüz yüze gelmek ve insanı 'niçin, neden, ne olacak, nereye kadar' diye sorularla muhatap kılmak gerçekten çok önemli. Endişe bizim tabiatımızda var. Endişeli olmak mecburiyetindeyiz. Ahiretimizin endişesini çekmek zorundayız. Yakınlarımızla birlikte hayatın yaşanmasında bir endişe çekmek zorundayız. Endişeden kasıt da kaygı duymak. Yani biz kaygı duymadan, endişe duymadan insanlarla birebir temas kuracak zihin yapısını, algıyı oluşturmadan Müslümanca bir yaşamı kendi dünyamızda gerçekleştirmemiz zor olur" ifadelerini kullandı. Yapılan seçimler sonucunda yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

"Resul Kocamaz, Mustafa Kayan, Tamer Çalhan, Ergül Akduman, Suat Arıkan, Nihat Erkuş ve Sabri Güneş." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title