Haberler

Mersin Yeni Yoluna Kavuşuyor

Mersin'de '2.Çevre Yolu' olarak bilinen Okan Merzeci Bulvarı'nın, Kuyluk Otoban çıkışına kadar uzanacağı bildirildi.

Mersin'de '2. Çevre Yolu' olarak bilinen Okan Merzeci Bulvarı'nın, Kuyluk Otoban çıkışına kadar uzanacağı bildirildi.

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sıyılır ile birlikte, yol çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Akar, burada yaptığı açıklamada, Okan Merzeci Bulvarı'nın MEÜ Kampüs yolu ile kesiştiği yerdeki istimlak bedelleri yüzünden uzun dönemdir mahkemelik olduğunu hatırlattı. Mahkemenin neticelenmesi ve Mezitli deresi üzerinde yapımı tamamlanan köprünün tamamlanmasıyla birlikte bulvarın, Mersinlilerin hizmetine açılacağını kaydeden Akar, şu anda kampus yolundan Kuyuluk Otoban çıkışına kadar olan bölümdeki çalışmaların bitmek üzere olduğunu belirtti.

Burada bulunan eksikliklerin kısa zamanda tamamlanarak yolun hizmete açılacak olmasından dolayı kent trafiğinin daha da rahatlayacağını ifade eden Akar, "Kentin trafiğine açtığı bulvarlarla büyük rahatlık getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı kutluyoruz. Bundan böyle GMK Bulvarı'na paralel bir bulvarımız daha oluyor. Tırmıl Sanayi Sitesi'nden başlayıp Kuyuluk Otoban çıkışına kadar devam eden Okan Merzeci Bulvarı ile trafikte seyir daha rahat olacak" dedi.

Eklenen bu son bölümdeki 3 bin 700 metrelik yol ile Okan Merzeci Bulvarı'nın, Akdeniz ilçesinden başlayıp Mezitli'ye ulaşan ikinci büyük bulvar olduğu gibi Mersin'de 4 ilçeden geçen yine 2. büyük bulvar özelliği taşıyacağını vurgulayan Akar, "Şimdi önümüzdeki hedef, Okan Merzeci Bulvarı'nı daha ileriye uzatmak. Davultepe-Tece üzerinden Erdemli'ye bağlamak olmalıdır. Erdemli-Mersin arasında özellikle yaz döneminde trafiğin çok yoğun olduğunu biliyoruz. Bunun için bulvar çalışmalarındaki hızlı tempoyu kutluyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akar Kuyuluk Mezitli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title