Haberler

Mersin Uluslararası Müzik Festivali'ne Doğru

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin, kenti ulusal ve uluslararası alanda tanıtan önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin, kenti ulusal ve uluslararası alanda tanıtan önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı ve yönetim kurulu üyeleri, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı makamında ziyaret etti. Bu yıl 24 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında 13.'sü düzenlenecek olan festival programını paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Remzi Buharalı, festivale sunduğu katkılarından dolayı Tuna'ya teşekkür etti. Başkan Tuna'nın sanata verdiği önemi takdirle karşıladıklarını belirten Buharalı, Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin uluslararası platformda adını duyuran ve her yıl daha da güçlenen bir etkinlik olduğunu belirterek, "Şehrimizde gerçekleşen bu festivalimiz, hem vatandaşlarımızın hem de ülke genelinde tüm sanatseverlerin takip ettiği bir organizasyondur. Uluslararası alana dönük çalışmaları ve uluslararası alandan davet ettiği sanatçılarla her yıl kendini güçlendirme çabası içerisinde olan bir festivaldir" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, 13 yıldır düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin, kentin kültür ve sanat şehri olmasına, ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasına katkı sunan önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Festivale, belediye olarak imkanları ölçüsünde destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tuna, "13 yıldır düzenlenen festivale, belediye başkanlığım sürecinde 11 yıldır destek vermekten şeref duyuyorum. Mersin'in ulusal ve uluslararası düzeyde öne çıkartan ve sanatseverleri buluşturan bu festival çok anlamlı ve önemli bir projedir. Allah'ın bütün güzelliklerini içinde barındıran kentimizin, hem sanat hem de sportif etkinliklerle beslenmesi lazım. Kültür, sanat ve spor kenti Mersinimiz için şiarımız da budur. Amacımız, kentlilik bilincinin daha da önde olduğu bir Mersin oluşturmaktır. Her ülkeden çok değerli sanatçıların katıldığı festivalin düzenlemesinde emeği geçen Festival Yürütme Kurulu Başkanımıza, değerli komite üyelerine ve destek veren herkese teşekkür ediyor, halkımızdan bu tür etkinliklere katılımlarının daha fazla olmasını bekliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Buharalı Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title