Haberler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'dan Silifke Ziyareti

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu.

Kocamaz, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ı ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'u, ilçe teşkilatını ve bazı yerel gazeteleri ziyaret eden Kocamaz, belediye düğün salonunda Silifkeli muhtarlarla bir araya geldi.

Kocamaz, burada yaptığı konuşmasında, Silifke'ye bağlı köylerde yol, asfalt, içme suyu ve kanalizasyon gibi önemli sorunları tespit ettiklerini ve bunlarla ilgili bir çalışma programı yaptıklarını söyledi.

Çok geniş bir alana hizmet götürmek zorunda olduklarını ifade eden Kocamaz, "Bu yüzden çalışmalar için sizlerden biraz zaman istiyoruz. Şu an elimizdeki bütçe ve kadroyla 13 ilçe ve 1 milyon 800 bin insana hizmet vermek durumundayız. Bunları göreve gelmeden önce elbette biliyorduk ancak biz bu göreve 1 yıllığına gelmedik. Çalışma planlarımızı önümüzdeki 5 yıla göre ayarladık. 5 yıl sona erdiğinde, inşallah sorunlarınızın tamamının çözülmüş olduğunu göreceksiniz. Bundan kesinlikle şüpheniz olmasın çünkü bu süreci hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Kocamaz, daha sonra Silifke Cumhuriyet Alanı'nda, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan programına katıldı.

İftar yemeğinden önce tasavvuf konserinin dinlendiği programda, iftardan sonra Kuran-ı Kerim tilaveti dinlendi ve Hoş Seda Fasıl Grubu eşliğinde Konya Sema Grubu'nun gösterisi izlendi.

Kocamaz, iftarda yaptığı konuşmasında ise ramazan ayının son haftasına girdiklerini hatırlatarak, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nın dünyanın değişik coğrafyalarındaki Türkmenlerin ve başta Filistinliler olmak üzere yüz binlerce müslümanın çektiği acıların sona ermesini Allah'tan niyaz ettiğini belirtti. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Burhanettin Kocamaz Mustafa Turgut Fatih Damatlar Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title