Haberler

Mamak'ta Yaz Dolu Dolu Geçecek

Mamak'ta yaz, belediyenin düzenlediği etkinlikler dolu dolu geçecek.yalnızca Mamaklılara değil tüm Başkentlilere hitap ediyor" dedi."

Mamak'ta yaz, belediyenin düzenlediği etkinlikler dolu dolu geçecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Belediyemizce hazırlamış olduğumuz programlar,

yalnızca Mamaklılara değil tüm Başkentlilere hitap ediyor" dedi.

Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şölen, söyleşi, moral günleri, kaynaşma pikniklerinden oluşan bir dizi program hazırladı. Mamak Belediyesi, daha önce Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mamak Belediyesi Kültür Merkezi'ne gelen ve programında izdiham yaşanan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu bu kez çok daha büyük bir mekanda 75. Yıl Anfi Tiyatro'da vatandaşlarla buluşturacak. Eğitim öğretim sezonunun son günlerinde Mamak'ta bulunan 11 bilgi evinden faydalanan binlerce öğrenciye yönelik olarak ise kaynaşma pikniği gerçekleştirilecek. Popüler müziğin en tanınmış isimlerinden Mustafa Ceceli de, 9 Haziran'da Mamaklı öğrencilerle buluşacak. Özellikle üniversite sınavına girecek öğrencilere moral vermek amacıyla düzenlenen konser, 75. Yıl Anfi Tiyatro'da gerçekleşecek.

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Kutludüğün Gözleme ve Ayran Festivali'nin bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek. 10 Haziran'da yapılacak festivalde en iyi gözlemeyi ben yaparım diyen hanımlar marifetlerini sergileyecek. Festival geçtiğimiz yıl siyaset dünyasının birçok önemli ismini buluşturmuştu.

Mamak Belediyesi, gelenekselleştirdiği sünnet şöleniyle de bu yıl beş yüz çocuğun sünnetini gerçekleştirilecek. Çocukları erkekliğe ilk adımı atacakları bu özel günde sanatçılar Onur Şan ve Sevcan Orhon da yalnız bırakmayacak.

Mamak Belediyesi, 22 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Büyük Ankara Fuarı'nda yine önemli organizasyonlara imza atacak. Ayrıca belediye 20 Temmuz-18 Ağustos arasında dolu dolu Ramazan etkinlikleri gerçekleştirecek. Mamak Belediyesi, 1-16 Eylül arasını da Sinema Günleri olarak planlıyor.

Mamak Belediyesi'nin kültür hayatına çok önemli katkılar sunduğuna dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Hazırladığımız programlardan yalnızca Mamaklılar değil tüm Başkentliler faydalanacak. Son derece kaliteli ve bütün vatandaşlarımıza hitap eden organizasyonların altına imza atıyoruz. Şölen, sohbet, konser gibi programlarımız vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şekilleniyor. Yaz boyu gerçekleştireceğimiz programlara başta Mamaklılar olmak üzere bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Nihat Hatipoğlu Mesut Akgül Şölen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title