Haberler

Malhun Hatun Ortaokulunda 4006 Tubitak Bilim Fuarı

Bilecik’te Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen ’TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik'te Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.

Malhun Hatun Ortaokulunda gerçekleştirilen fuarın açılışına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bektaş Uçkun, Bilecik Halk Eğitim Müdürü Celalettin Tospatlı ve çevre okul müdürleri katıldı. Okulda gerçekleştirilen bilim fuarında öğrenciler yıl boyunca yapılan resim ve görsel sanatların yanı sıra 26 adet proje sergilendi.

Öğrencilerin sene boyunca yaptığı resimlerin ve projelerin sergilendiğini belirten Okul Müdürü Hüseyin Çetinkaya, "Burada sene boyunca hocalarımızın gözetmenliğinde yapılan çalışmaları ve ortaokul seviyesinde öğrencilerimizin TUBİTAK projelerini sergiliyoruz. Birbirinden güzel projeler sunacağız inşallah. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bektaş Uçkun da, her geçen gün bilim fuarlarının sayısının arttığını belirterek açılış kurdelesini kesti.

Ardından protokol ve davetliler görsel sanatlar sergisi ve projelerin olduğu stantları gezerek bilgi aldı. Daha sonra program, yapılan ikramların ardından sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Tospatlı Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title