Haberler

Malazgirt Konakkuran Beldesinde Kar Temizleme Çalışması

Muş’un Malazgirt ilçesi Konakkuran Belde Belediyesi, kar yağışının ardından belde merkezinde ve mahallerinde kar temizleme çalışması yaptı.

Muş'un Malazgirt ilçesi Konakkuran Belde Belediyesi, kar yağışının ardından belde merkezinde ve mahallerinde kar temizleme çalışması yaptı.

Yoğun kar yağışının olduğu beldede, kar temizleme çalışmalarını hız verildiğini ifade eden Konakkuran Belediye Başkanı Bülent Ateş, belde merkezi ve mahal yollarını açma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Ateş, "Bizler kar yağışına karşı tüm tedbirlerimizi altık. Kar yağdıkça bizde temizliyoruz ve daha fazla yolları kapamasına fırsat vermiyoruz. Gün içerisinde belediye kar temizleme ekiplerimiz durmadan çalıştılar. Kar yağışı etkisini yitirdiği anda çalışmalara daha çok yoğunluk vereceğiz. Kar yağdıkça bizimde kar temizleme ekimizde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürecek" dedi.

Konakkuran Belediyesinin yoğun şekilde kar temizleme çalışmalarına devam etmesi ise, beldede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konakkuran Malazgirt Muş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title