Haberler

Malatya'dan Kısa Kısa

Malatya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Diş Ünitesi'ni yeniledi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamada, özellikle ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşların muayene ve diş çekimlerinin ücretsiz yapıldığı, ilaçların da ücretsiz verdiği Diş Ünitesi'nin yenilendiği bildirildi.

Yaklaşık 50 bin liraya mal olan yenileme çalışmaları kapsamında vakumlu otoklav, diş muayene ve çekimlerinde kullanılan 150 muayene takımı, muayene ve diş çekim koltuğu, 5 davye takımı ve kuru hava kompresörü alındığı kaydedilen açıklamada, polikliniğin hizmetlerinin daha sağlıklı ve konforlu hale getirildiği vurgulandı.

-Bursa Devlet Tiyatrosu, Malatya'da sahne alacak-

Bursa Devlet Tiyatrosu, "Altın Kafeste Yangın" isimli tiyatro oyunuyla Malatya'da sahne alacak.

Hidayet Sayın'ın yazdığı ve Bora Özkula'nın yönettiği oyunda, Taner Turan, Rüyam Dirin, Kamil Korunan, Ecehan Şarman Çetinkaya, Sitare Tuna, Emir Çicek, Süheyla Zeybek, Bora Özkula, Erol Aydın, Emre Yaşa ve Burak Bektaş rol alıyor.

Padişah 5. Murat'ın Çırağan Sarayı'ndaki hayatının konu alındığı oyun, 22 Şubat Cuma günü saat 20.00'de, 23 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 ve 20.00'de Malatyalı tiyatroseverlerle buluşacak.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Önder Felek - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Belediyesi Bora Özkula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title