Haberler

Makied Olağan Genel Kurulu

Malatya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği’nin (MAKİED) olağan genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Peker güven tazeledi.

Malatya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği'nin (MAKİED) olağan genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Peker güven tazeledi.

MAKİED'in 1. Olağan Genel Kurulu Altın Kayısı Ramada Otel'de yapıldı. Mevcut başkan Hüseyin Peker, tek liste halinde girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulunan MAKİED Başkanı Hüseyin Peker, "Malatya'da kantinci esnafının, velilere hitap edebilecek bir organizasyona girişebilmesi, velilerin güvenini alabilmek için böyle düzenli bir çalışmaya girdik. İnşallah bununda semeresini kantinlerimizi modernleştirerek, daha sağlıklı bir ortama dönüştürerek, milli eğitim camiası ve diğer resmi kurumlarla el ele verip, belirli bir seviyeye getireceğiz" dedi.

Peker, tüm velilerin kantinci esnafına güvenmelerini istediklerini dile getirerek, "En az 6-7 kurum tarafından denetlenen bir camiayız. Gelecek nesillerin sağlıklı beslenmesi adına iyi günlere doğru adıma atacağız. Geleceğin devlet adamlarını ve bürokratlarını, elleri öpülesi öğretmenler yetiştirir, geleceğin sağlıklı nesillerini de kantinci camiası yetiştirir" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Peker Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title