Haberler

Mahalli Sanatçılardan Demokrasi Nöbetine Destek

Yahyalı’da Demokrasi ve Milli İrade Nöbeti Mahalli Sanatçıların katılımlarıyla ilçe Cumhuriyet Meydanında devam etti.

Yahyalı'da Demokrasi ve Milli İrade Nöbeti Mahalli Sanatçıların katılımlarıyla ilçe Cumhuriyet Meydanında devam etti.

Yüzlerce kişinin doldurduğu meydanda vatandaşlara konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, üç haftadır demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan Yahyalı Halkına minnettar olduklarını, başkomutandan emir gelmesi haline meydanlardan ayrılmadan nöbete devam edeceklerini söyledi. Başkan Öztürk " Pazar günü programımız belli oldu. İnşallah Pazar günü saat: 17' de Başkomutanımızın teşrif edeceği, diğer siyasi partilerin katılacağı ve tüm Türkiye'nin arzuladığı birlik ve beraberlik görüntüsünün oluşacağı bir programı her beraber yaşayacağız. 81 vilayette toplanılacak. Pazar günü ilçelerde toplanılmayacak. Nöbetimize 2 gün kalmış oldu. Ondan sonra Başkomutanımız dese ki, hadi bakalım 20 gün daha nöbet tutacaksınız derse, elhamdülillah ben Yahyalı'dan zerre kadar şüphe yok ki yine aynı bu şekilde meydanları doldururuz. Bu gece bir kez daha şehitlerimizi andık. Onların ruhları şad olsun. " diye konuştu.

Başkan Öztürk'ten sonra demokrasi nöbetinde konuşan Yahyalı Kaymakamı Metin Esen'de "Bugün tv kanalında şehitlerimizi tanıtan bir program izledim. İzlerken de çok duygulandım. Doğrusu her bir şehidimizin o destanda yazılacak ayrı ayrı hikayeleri var. Buradan sanatçılarımız, konuşmacılarımız, büyüklerimiz, siyasetçilerimiz hepimizin duygularına tercüman oldular. Bende bu programda dinlediğim şiiri çok beğendim, şiiri dilim döndüğü kadar sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

Kaymakam Esen, " Mehmet Toprak Oldu" şiiri okuyarak sözlerini tamamladı.

Demokrasi ve Milli İrade Nöbeti mahalli sanatçıların söyledikleri marşlar, türküler ve okudukları şiirlerle ile gece geç saatlere devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esat Öztürk Metin Esen Yahyalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title