Haberler

Kutlukent'te Hafta Sonu Mesaisi

Kutlukent Belediyesi'nin, €˜emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin İlk Taksitini Ödeme Süresinin 31 Mayıs'ta Sona Ermesi Dolayısıyla Hafta Sonu Emlak Servisini Açık Tutacağı Belirtildi.

Kutlukent Belediyesi'nin, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksitini ödeme süresinin 31 Mayıs'ta sona ermesi dolayısıyla hafta sonu emlak servisini açık tutacağı belirtildi.

Emlak vergisinin 31 Mayıs'ta sona erecek olmasıyla sebebiyle cumartesi ve pazar günleri veznelerin 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacağı ifade edildi. Mükelleflerin vergi ödemelerini son günlere bırakmadıkları takdirde uzun kuyruklarla karşılaşmayacaklarını dile getiren Kutlukent Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Hüseyin Şenel, "Halkımızın mağdur olmaması için Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeleri için hafta sonu 31 Mayıs Cumartesi, 1 Haziran Pazar 09.00-16.00 saatleri arasında açık bulunduracağız. Vergilerini yatıramayan mükelleflerin vergilerini hafta sonunda ödemelerini tavsiye ediyoruz. Emlak vergisi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini bu ay içinde yapmaları gerekiyor" dedi. Şenel, Samsun organize, 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Bölgesi mükelleflerinin de hafta sonu emlak vergilerini Kutlukent Belediyesi'nin veznelerine yatırabileceklerini sözlerine ekledi.

(SAM-SA) 30.05.2008 19:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title