Haberler

"Kutlu Doğum Haftası" Kermesle Başladı

"Kutlu Doğum Haftası" Nedeniyle Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi Tarafından Bir Kermes Düzenlendi.

"Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi tarafından bir kermes düzenlendi.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri düzenlenen kermes ile başladı. Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi tarafından Antakya Belediyesi eski binasında açılan kermes, vatandaşlardan ilgi gördü. Kermesin açılış törenine Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Diyanet Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu ve diğer davetliler katıldı.

Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, kermesin açılışında yaptığı konuşmada; kermesin Kur'an kursları yararına düzenlendiğini ve 9 gün açık kalacağını belirtti. Daha sonra açılışı yapılan kermes, protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezildi.

(OK-YK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title