Haberler

Kütahya Valisi, Belediye ve Oda Başkanlarıyla Tunçbilek'te Buluştu

Kaymakamlar Toplantısına katılmak üzere Tunçbilek'e gelen Vali Kenan Çiftçi toplantıdan önce Belediye başkanları ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle kısa süre sohbet etti.

Kaymakamlar Toplantısına katılmak üzere Tunçbilek'e gelen Vali Kenan Çiftçi toplantıdan önce Belediye başkanları ve bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle kısa süre sohbet etti. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Mutahhar Temel, GLİ Müessese Müdürü Mustafa Çokuslu ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe'nin de aralarında bulunduğu grup ile bir araya gelen Kenan Çiftçi karşılıklı görüş alışverişinde bulundu… Vali Çiftçi toplantı öncesi yaptığı açıklamada "Toplantıda Kütahya'nın bizim varlığımızda ne tür kazançları oldu. Bunu sorgulayacağız" dedi.

Çiftçi, "kaymakam arkadaşlarla hem aylık toplantımızı hem de 2011 yılının değerlendirmesini yapacağız. İlçelerin bizim varlığımızdan ne tür kazançları oldu, biz hangi projeleri yaptık, bizim ne kadar faydamız ve daha ne kadar faydamız olabilir, 2011 yılında ki projelerden ne kadarını gerçekleştirdik sorularını sorgulayacağız. 2012 yılı hedeflerimizi konuşacağız ve bu hedefleri gerçekleştirmek için hangi yol ve yöntemleri izleyeceğimizi belirleyeceğiz. Arkadaşlarla yapacağımız değerlendirmeler sonunda geleceğe daha iyi bakacağımızı umut ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi Tunçbilek Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title