Haberler

Kuşlar ve Aşk" Resim Sergisi Açıldı

Yılmaz Demir tarafından hazırlanan “Kuşlar ve Aşk” resim sergisi Adapazarı Belediyesi giriş katında açıldı.

Yılmaz Demir tarafından hazırlanan "Kuşlar ve Aşk" resim sergisi Adapazarı Belediyesi giriş katında açıldı.

Yılmaz Demir'in hazırladığı sergi, Adapazarı Belediyesi giriş katında sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Kuşlar ve Aşk konusunu anlatan resim sergisi açılışını Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer yaptı. Yağlı boya ve kuru kalem çalışmalarından oluşan 30 eserin yer aldığı sergi 15 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Serginin açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, "Güzel bir çalışma yapılmış. Burayı gezerken herkes keyif alacak. Belediye olarak sanata her zaman önem verdik. Resim ve Fotoğraf yarışmalarıyla desteğimizi sürdürüyoruz" diye konuştu. Serginin açılışına sanatseverler büyük ilgi gösterirken sergide Kuş ve Aşk temasını konu alan çok sayıda eser sergilendi. Sergi ile ilgili bilgiler veren ressam Yılmaz Demir, "Kuşlar ve Aşk konulu resim sergimde kuşlarında sevgiyi insanlar ve kendi aralarında yansımalarını vermeye çalıştım. Özel olarak tasarladığım resim çalışmalarımızı Adapazarılı hemşerilerimizle buluşturduk. Gerçekten yaptığımız eserler çok beğenildi. Açılışa katılan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve herkese teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıdvan Sezer Adapazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title