Haberler

Vatandaşlar diken üstünde! Köye kadar inen aç kurtlar, hareket eden her şeye saldırıyor

Güncelleme:

Bursa'da köye kadar gelip koyunları telef eden ve köpekleri yaralayan kurtlar köyün kabusu oldu. Köyün yakınlarına kadar gelen kurtları köylüler cep telefonlarıyla görüntüledi.

Mustafakemalpaşa ilçesi Dallıca köyü sakinlerinin başı son zamanlarda kurtlarla dertte, kurtlar köyün içine kadar gelip ağıldaki koyunları telef ederken köpekleri yaraladı. Köyün yakınlarında gezen köylülerin karşısına kurtlar çıkıyor.

Köyün yakınlarında gezerken karşısına kurt çıkan köylü cep telefonuyla kurtları görüntüledi. Kurtların çocuklarına ve kendilerine saldırmasından korkan köylüler korku içinde yaşıyor. Daha önce köyün içinde ve çevresinde ve görülmeyen kurtlar son 2 yıldır gözükmeye başladı.

Kurtlar köye dadandı köylü korku içinde

"KORKU İÇİNDEYİZ"

Kurtların evinin önünde köpeğine saldırdığı Hayri Gökçe, "Kurtlar gelip hayvanlarımıza saldırdı. Köpeklerimizle boğuştu köpeğimizi yaraladı. Koyunlarımın bulunduğu ağılın kapısını kemirmişler, korku içindeyiz bize ve çocuklarımıza saldıracak diye" dedi.

Vatandaşlar diken üstünde! Köye kadar inen kurtlar, koyun sürülerine saldırmaya başladı

"BİR KUZUYU YATIRIP YEDİĞİNİ GÖRDÜM"

Kurtların koyunlara saldırısına şahit olan Ahmet Türkmen, "Ben evimin önünde odun keserken kurtların komşumun koyunlarına saldırdığını gördüm. Çocuklarımda evimin önünde oynuyorlardı. Ben koyunların kaçıştığını görünce dikkatli baktım kurdun bir kuzuyu yatırıp yediğini gördüm. Ben olmasam koyunların çoğunu yiyeceklerdi" şeklinde konuştu.

Kurtlar köye dadandı köylü korku içinde

"İNSANLARA ZARAR VERMESİNDEN KORKUYORUZ"

Köyün yakınında karşısına kurt çıkan Ünal Ulutaş, "Tarladan gelirken köyün girişinde kurtları gördüm. Bu kurtlar köyde hayvanlara zarar verdi. Bizim endişemiz insanlara da zarar vermesinden korkuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafakemalpaşa Bursa Haberler

500

Yorumlar (1)

Bahattin bakkal :

Eli silah tutan yok mu bir zahmet ?

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title