Haberler

Kumluca'da Öğretmenler Günü Kutlaması

Kumluca'da 24 Öğretmenler Günü dolayısıyla Gül Çetin Kaur Lisesi tarafından gece düzenlendi.

Kumluca'da 24 Öğretmenler Günü dolayısıyla Gül-Çetin Kaur Lisesi tarafından gece düzenlendi.

Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesislerinde düzenlenen geceye, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Gecede konuşan Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, öğretmenlerden, çağın yeniliklerinden faydalanan, milli ve manevi değerlerine bağlı ve saygılı nesiller yetiştirmelerini istedi. İlçede farklı illerden gelen öğrenciler olduğunu hatırlatan Girgin, "Eğitim verirken, her öğrencinin seviyesine göre eğitim vermeliyiz ki başarıyı yakalayabilelim. Böyle olduğunda hem daha başarılı oluruz hem de gelecek nesillerimiz adına güzel işler yaparız" dedi.

Gecede stajyer öğretmenler adına Mehmet Çetintepe, emekli öğretmenler adına da Salih Kaymak konuşma yaptı. Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve öğretmenler tarafından pasta kesildi. Gecede öğrenciler müzik dinletisi sundu. Stajyerliğini tamamlayan öğretmenlerin yemin ettiği gecede öğretmen marşı okundu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Canan Hançer Gül Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title