Haberler

Korkunun Ecele Faydası Yok

Güncelleme:

Uğur İnceman, hafta sonu Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçı için iddialı konuştu.

Kritik bölgede olan Trabzonspor karşısında korkusuzca mücadele edeceklerini ifade eden Uğur İnceman, "Kaybetmeyeceğiz" dedi

Antalyaspor'un bir sezonda en çok sahada kalan oyuncuları arasında gösterilen Uğur İnceman, hafta sonu Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor maçı için iddialı konuştu. Trabzonspor'un içinde bulunduğu kritik durumun kendileriyle ilgisi olmadığını vurgulayan kaptan Uğur, "Hiç çekinmeden, korkusuzca bir 90 dakika oynayacağız. Korkunun ecele faydası yok. Trabzon'un gücünü ve içinde bulunduğu durumu yakından biliyoruz" dedi.

Takım olarak bu maça iyi hazırlandıklarını da kaydeden Uğur İnceman, şöyle konuştu: "Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. Çok iyi başladığımız sezonun bir bölümünde çok büyük sakatlık dönemi geçirdik. Bu yüzden sezona başladığımız gibi aynı çizgide gidemedik. Ancak Trabzon karşısında alacağımız puan ya da puanlar bizi yeniden çıkışa yönlendirecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Avni Aker Stadı Uğur İnceman Antalyaspor Trabzonspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title