Haberler

Körfez Belediyesi'nden Kimsesiz Çocuklara Büyük Jest

Körfez Belediyesi Spor Akademisi, şuana kadar sportif faaliyetler içerisinde imkan bulamayan kimsesiz çocuklara, Kocaeli Birlikspor-Sivas Belediyespor maçında yer ayırarak onur misafiri olarak ağırladı.

Körfez Belediyesi Spor Akademisi, şuana kadar sportif faaliyetler içerisinde imkan bulamayan kimsesiz çocuklara, Kocaeli Birlikspor- Sivas Belediye spor maçında yer ayırarak onur misafiri olarak ağırladı.

Toplumun değişmesi ve gelişmesi adına çocuk, genç, kadın, engelli ve yaşlı vatandaşlara sürekli koruma ve bakım hizmeti yanında koruyucu, önleyici hizmetler sunarak toplum refahının arttırılması için çeşitli projeler geliştiren Körfez Belediyesi, bu çerçevede Kocaeli genelinde örnek alınacak bir projeye imza attı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın öncülüğünde kurularak kısa sürede tüm ülkede büyük ses getiren geleceğin teminatı çocuklara ve gençlere yönelik açılan Körfez Belediyesi Spor Akademisi ailesi Kassel Şehri Çocuk Köyü ile daha da genişledi. Kassel Şehri Çocuk Köyünde 7-18 yaş aralığı kimsesiz çocuklara bünyesinde spor yapma imkanı sunacak olan Körfez Belediyesi Spor Akademisi; bu kapsamda kolları sıvadı.

Körfez Belediyesi Spor Akademisi, şuana kadar sportif faaliyetler içerisinde imkan bulamayan kimsesiz çocuklara Kocaeli Birlikspor-Sivas Belediyespor maçında yer ayırarak onları onur misafiri olarak ağırladı. Sahaya 'Çocuklarımız Geleceğimiz' pankartı ile çıkan futbolcular ve minik çocukları tribünler ayakta alkışladı.

Kocaeli Birlikspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan maçta minik çocuklar tribünlere ayrı bir renk kattı. Çocukların tezahüratlarını karşılıksız bırakmayan Kocaeli Birliksporlu futbolcular zaman zaman tribünlere yönelerek minik çocukları alkışladı. Daha sonra kendilerine böyle bir imkanı sunan Kocaeli Birlikspor Onursal Başkanı ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı yanlarına çağıran minik çocuklar Başkan Baran ile birlikte maç keyfini yaşayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik eden İsmail Baran, "Güzel bir mücadele oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele ortaya koyan takımımızla gurur duyuyorum. Bu şekilde devam edersek hedeflerimize kısa bir sürede ulaşacağız" dedi.

Başkan Baran, ayrıca kimsesiz çocuklara da değinerek, "İnsanımızın ve toplumunun yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla birçok projenin içerisinde yer alıyoruz. Bunlardan birini daha bugün hayata geçirdik. Her geçen büyüyen ve gelişen Körfez'in teminatı olan çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir geleceği olan bir kent bırakmak istiyoruz. Bu kapsamda bölge, yer ve zaman gözetmeksizin çocuklarımıza her alanda sahip çıkıyoruz. Kurmuş olduğumuz spor akademimizin bünyesine kazandırdığımız Kassel Şehri Çocuk Köyü öğrencilerini bugün ilçemizde ağırladık. Çok mutluyuz. Onların bugün yüzlerinde ki o tebessüm ve sevinç her şeye değerdi" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Kassel Sivas Yerel Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title