Haberler

Köprücek'ten Şenliklere Destek Teşekkürü

Köyü Muhtarı Veli Açar, gerçekleştirdikleri Geleneksel Bahar Şenliklerine katkıda bulunanlara teşekkür etmek amacıyla yemek programı düzenledi.

Tavşanlı Köprücek

Köyü Muhtarı Veli Açar, gerçekleştirdikleri Geleneksel Bahar Şenliklerine katkıda bulunanlara teşekkür etmek amacıyla yemek programı düzenledi.

Köprücek Köyü'nde gerçekleştirilen programda Köy Muhtarı Veli Açar, şenliklerin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara plaket takdim etti.

Açar burada yaptığı konuşmasında, "Köprücek Köyü olarak şenlik için yola çıktık. Birlik ve beraberlik adına çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Köprücek halkı olarak bu şenlikleri önemsiyoruz ve artık geleneksel hale getirdik. Toplum olarak kaynaşmamıza önemli katkı sağlayan bu tür etkinliklerin yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Bu noktada gerçekleştirdiğimiz şenliklere iştirak eden tüm vatandaşlara da şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Ayrıca Köprücek Köyü'nde gerçekleştirilen sulama projesine de değinen Köy Muhtarı Veli Açar, "2009 yılında muhtarlığa geçtik. Bu süre itibariyle İl Özel İdaresi'ne müracaatta bulunduk.

Bizim su sıkıntımız var dedik. Barajımız 15-20 yıldır boşta duruyordu. Yürütülen proje ve yapılan çalışmalar ile birlikte tesisatımız döşendi ve artık köyümüz tamamen

yeşilliğe döndü. Su sıkıntımız kalmadı. Köyde yaşayan halkımız sevinç içerisinde. Bu projenin köyümüzde hayata geçmesinde emeği olan İl Özel İdaremize ve Encümenlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yemeğe ayrıca AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ali Uysal da katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title