Haberler

Koordinatör Hakan Tutuş: Artık Kütahyaspor'u Profesyonel Ligde Görmek İstiyoruz

BAL Ligi takımlarından Kütahyaspor ile Çelikler Holding arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

BAL Ligi takımlarından Kütahyaspor ile Çelikler Holding arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İmzalanan sponsorluk protokolüne Çelikler Seyitömer Termik Santrali Mali İşler Koordinatörü Hakan Tutuş ile Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım imza attı.

Kütahyaspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Hakan Tutuş, Çelikler Holding olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerine dikkat çekerek, " Kütahya'nın temsilcisi Kütahyaspor'a sponsorluk yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. En büyük arzumuz Kütahyaspor'un profesyonel liglere çıkması ve Kütahya'yı en iyi şekilde temsil etmesidir"dedi.

Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım da, Çelikler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Yıldırım, "Başarının arkasında yatan faktörlerden birisi de sponsor desteğidir. Arzu ettiğimiz şampiyonlukta bizlere sponsorluk desteği veren firmaların da katkısı olacak" ifaderini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çelikler Seyitömer Çelikler Holding Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title