Haberler

Koçarlı Belediyesi Soğuk Havada Çorba İkramı Yaptı

Güncelleme:

Koçarlı Belediyesi, ilçenin 2 noktasında yapılan çorba ikramıyla vatandaşları memnun etti. Soğuk havada sıcak çorbayla ısınan vatandaşlar, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a teşekkür etti.

Koçarlı Belediyesi tarafından ilçenin 2 noktasında yapılan çorba ikramı vatandaşları memnun ederek içini ısıttı. Soğuk havada sıcak çorbayla ısınan vatandaşlar, kendilerine çorba ikram eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a teşekkür etti.

Koçarlı Belediyesi sabahın erken saatlerinde ilçe esnafı ve tezgahlarını açan pazarcı esnafı ile soğuk havada alışveriş yapan vatandaşlar için her yıl olduğu gibi bu yılda sabah çorbası uygulaması başlattı. Durmuş Terzioğlu Caddesi ve Park Caddesi olmak üzere 2 ayrı noktada kurulan çadırlarda ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan ve soğuk havada üşüyen vatandaşları memnun etti. Soğuk havada ikram edilen sıcak çorbaları içen vatandaşlar, çorba ikramı için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'a teşekkür etti.

"Soğuk havada içimizi ısıttı"

Esnaflar ve vatandaşlar sıcak çorba uygulamasından duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, "Soğuk havada içimiz çorba ile ısındı. Kahvaltı yapamamıştık. Bu havalarda sıcak çorba güzel oluyor. Başkanımızda Allah razı olsun, hem gönlümüzü hem de içimizi ısıtıyor" dediler.

"Her Pazartesi devam edecek"

İlçenin iki noktasında vatandaşlara çorba ikramı yapıldığını ve her Pazartesi günü bu uygulamanın süreceğini ifade ederek kendi elleriyle vatandaşlara çorba ikramında bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan; "Havaların soğuması ile ilçe pazarımızın kurulduğu iki ayrı noktada vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuyoruz. Ayrıca personelimiz de gelip alamayan esnaflarımıza tepsilerle dağıtım yapıyorlar. Her kış ayında olduğu gibi bu kışta çorba ikramı uygulamamızı başlattık. Gerek tezgahlarını açan pazarcı esnafımız, gerek dükkanlarını açan yerel esnafımız ile soğuk havada alışveriş yapan vatandaşlarımızın bir nebze de olsa içini ısıtmak istedik. Vatandaşlarımıza hizmet etmek ve memnuniyetlerini görmek bizleri de mutlu ediyor. Çorba ikramlarımız her Pazartesi günü aynı noktalarda devam edecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nedim Kaplan Koçarlı Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title