Haberler

Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mustafa Aykaç, üniversiteyi seçen öğrencileri kutlayarak, "Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız" dedi.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, üniversiteyi seçen öğrencileri kutlayarak, "Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız" dedi.

Aykaç, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında KLÜ'yü kazanan ve tercih yapan öğrencileri kutladı.

KLÜ'nün hızla gelişen ve büyüyen bir üniversite olduğuna dikkati çeken Aykaç, şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, yıllardır hazırlandığınız zorlu bir sınavın sonunda nihayet kararınızı verdiniz. Verdiğiniz kararla bundan sonraki hayatınızın şekillenmesini sağlayacak ve sağlıklı bir gelecek için sağlam bir adım atmış olduğunuzu fark edeceksiniz. Üniversiteye girmek için gösterdiğiniz büyük çabanın sonuçlarını Kırklareli Üniversitesi öğrencisi olarak alacaksınız. Geleceğe dair hayallerinizi Kırklareli Üniversitesi'nin birikimli akademik kadrosunun katkılarıyla gerçekleştireceksiniz. Kırklareli'nin bozulmamış eşsiz tabiat güzelliklerine sahip ortamında ve Kırklareli insanının sıcak misafirperverliği ile huzurlu bir öğretim hayatı sizi bekliyor."

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Yayıncı: Zeki Gümüş - KIRKLARELİ

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Aykaç Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title