Haberler

Kızılay'dan Ramazan Öncesi Kan Bağış Kampanyası

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi, Ramazan ayının gelmesi sebebiyle kan bağışlarının düşmesi üzerine bir mesaj yayımladı.

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi, Ramazan ayının gelmesi sebebiyle kan bağışlarının düşmesi üzerine bir mesaj yayımladı.

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, yayımladığı mesajında, "Ramazan ayı olması nedeniyle kan bağışı sayılarında azalma meydana geldiğinden 2 günlük kan bağış programı düzenledik. Bu sıkıntının yaşanmaması açısından tüm halkımızın bu dönemde kan verme konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz. Hastanelerimizde ameliyatların sürmesi ve kazaların meydana gelmesi kan ihtiyacını artırmaktadır. Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır. Tüm esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kan bağış programının, 30-31 Mayıs tarihleri arasında Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'nde saat 13.30-18.30 saatlerinde yapılacağı öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Selami Çınar Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title