Haberler

Kız Kardeşim Projesinin Malatya'daki Eğitimlerine Başladı

Kız Kardeşim projesiniN Malatya ayağı, Malatya Ticaret Odası ve TOBB Malatya Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde başladı.

Kız Kardeşim projesiniN Malatya ayağı, Malatya Ticaret Odası ve TOBB Malatya Kadın Girişimciler Kurulu'nun ev sahipliğinde başladı.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi öğretim görevlisi Dr. Işıl Keskin Şahan, projenin içeriği ve verilecek eğitim hakkında katılımcılara bili verdi. Projenin sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade eden Şahan, "Bugün Etkili İletişim Geliştirme Beceri eğitimimiz var. Yarın Etki Yaratma Becerisi, Etkili Konuşma ve Diksiyon eğitimimiz var" ifadelerini kullanan Şahan, Biz kendi kendine yetebilmeyi her anlamda başladığımız vakit, zaten çok büyük oranda sorun gibi görünen aslında sorun olmayan şeylerin çözümünü de beraberinde buluyoruz. Bunu da çok önemsiyoruz, kendi kendimizin farkına varmak ve kendi kendimize yetebilmek konusu. Ama her şeye rağmen yaşamın içinde stres faktörleri oluyor. Bunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi, nasıl hareket edebileceğimizi, sukünetle nasıl düşünüp karar vereceğimizi bu eğitimle öğrenmiş olacaksınız" diye konuştu. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Gene Sekreteri Abdullah Duran, oda olarak sosyal sorumluk projelerine önem verdiklerini belirterek, günümüzde kişisel beceri ve gelişim eğitimlerinin önem arz ettiğini söyledi. 25 yıllık iş hayatında ilk defa böyle bir eğitimle karşılaştığını anlatan Duran, " Zaman zaman biz üyelerimize veriyoruz ama özellikle ev hanımlarına da böyle bir eğitimin hazırlanmış olması açıkçası bizleri sevindirdi ve mutlu etti. Eğitimin istenen sonuçlara ulaşmasını gönülden temini ediyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Duran Işıl Keskin Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title