Haberler

"Kış Masalı" Çekimleri Kayseri'de Başlıyor

Kulalı oyuncu Cihad Kıtır'ın ana karakter olarak rol aldığı Kış Masalı filminin çekimleri Kasım ayında Kayseri'de başlıyor.

Kulalı oyuncu Cihad Kıtır'ın ana karakter olarak rol aldığı Kış Masalı filminin çekimleri Kasım ayında Kayseri'de başlıyor. Başrollerini Bulut Aras, Yasemin Balık ve Namık Kemal Yiğit Türk gibi Türkiye'nin önde gelen duayen olmuş aktör ve aktristlerin oynayacağı güçlü kadroya sahip bir baş yapıt. Ayrıca Kulalı genç oyuncu Cihad Kıtır ana karakter oyuncusu olarak filimde yer alacak.

Kış Masalı'nın aşkın ve sevginin gücüne inanan, Türk, örf ve adetlerin inancıyla yetişmiş ailelerin, yaşam kavgalarını hayatla mücadelesini anlatan bir film olarak vizyona gireceği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Cengizhan Adıgüzel, "Bosphorus Medya Akademi Şirketi olarak, Türkiyemiz'in gelişmişlik kültürel yapısı ve ekonomiye sağladığı katkılarının Kayseri ilimizin gücünü ve kuvvetini halkına dayalı olduğunu görmüş bulunmaktayız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Namık Kemal Bulut Aras Yiğit Türk Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title