Haberler

Kırklareli'den Kısa Kısa

Öğrenciler yıl sonu konseri düzenledi.

KIRKLARELİ (AA)- Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, yıl sonu konseri düzenledi.

Lüleburgaz TEK Güzel Sanatlar Lisesi Şefi Ayşen Karakol, Aşkiye Neşet Çal salonunda düzenlenen konserin başlangıcında, öğrencilerin yıl sonu konserinde çok başarılı olduklarını söyledi.

Okul olarak öğrencileri en iyi şekilde yetiştirdiklerini belirten Karakol, öğrencilerin konseri başarıyla icra etmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Çelik, konsere gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

-Lüleburgazsor Kulübü mevlit okuttu

Lüleburgazspor Kulübü yönetimi, vefat etmiş futbolcu ve yöneticileri için mevlit okuttu.

Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nde düzenlenen mevlit programında, Lüleburgazspor'un çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Lüleburgazspor'a hizmet vermiş ve vefat etmiş futbolcu ve yöneticiler için mevlit okuttuklarını belirten Açıkgöz, "Yeni yönetim olarak Lüleburgazspor'u hakkettiği yere taşımak için elimizi taşın altına koyduk. Lüleburgazspor'a nasıl daha iyi hizmet edebiliriz diye düşünüp projeler hazırlamaya başladık. Tabii Lüleburgazspor'a hizmet vermiş kişileri de unutmadık. Onların da ruhlarını şad etmek için bu programı düzenledik" diye konuştu.

Daha sonra ilahiler okundu, çıkışta lokum dağıtıldı.

3. Geleneksel Piknik Şöleni

Eğitim-Bir-Sen Lüleburgaz Temsilciliği, 3. Geleneksel Piknik Şöleni düzenleyecek.

Sendikanın Lüleburgaz Temsilcisi Sahit Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü 3. Geleneksel Piknik şöleni düzenleyeceklerini söyledi.

Cevizköy piknik alanında saat 13.00'te düzenlenecek etkinliğe tüm üyelerini davet eden Aydın, "Aileli olarak düzenleyeceğimiz piknik sayesinde üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamayı hedefliyoruz. Çok güzel geçeceğine inandığım piknikte tüm üyelerimizi aramızda görmek istiyoruz" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Lüleburgazspor Metin Açıkgöz Kırklareli Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title