Haberler

Kırkağaç'taki Mahalleler Maski'yle Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’taki alt yapı yenileme çalışmalarında adım adım sona yaklaşıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kırkağaç'taki alt yapı yenileme çalışmalarında adım adım sona yaklaşıyor. Bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Kurulduğundan beri hiçbir işlem görmemiş hatları tek tek yenileyerek sağlıklı bir sistem inşa ediyoruz" dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün il genelinde sürdürdüğü alt yapı yenileme çalışmaları Kırkağaç'ta son hızıyla devam ediyor. Bademli, Fırdanlar, Gökçukur ve Kuyucak mahallelerindeki kanalizasyon ana hat döşemesini tamamlayan MASKİ ekipleri, Bademli ve Kuyucak'taki içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını da bitirdi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Kırkağaç'ın mahallelerinde yürütülen alt yapı çalışmalarını bölgeye giderek yakından takip etti. Fırdanlar'da devam eden içme suyu şebeke çalışmalarını inceleyen Nohutçu, Kocaiskan Mahallesinde yürütülen kanalizasyon işlemleriyle ilgili de denetlemelerde bulundu.

İlçede yürütülen alt yapı yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Kırkağaç ilçemizin bağlı 6 mahallesinde 11 bin 500 metre kanalizasyon, 13 bin metre de içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, Bademli ve Kuyucak'ta hem içme suyu hem de kanalizasyon çalışmalarını bitirdiler. Aynı şekilde Fırdanlar ve Gökçukur'daki kanalizasyon ana hattı döşeme işlerimizi de tamamladık. Çobanlar ve Kocaiskan mahallelerimizdeki kanalizasyon çalışmalarımız ise hızla sürüyor. Genel Müdürlüğü'müz bütün birimleriyle, Manisa'mızın alt yapı sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için yoğun mesai yapıyor. Özellikle mahallelerimizin alt yapı sistemleri kurulduğundan bu yana hiçbir işlem görmemiş. Biz de şimdi bunları tek tek yenileyerek sağlıklı bir sistem inşa ediyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırkağaç Kuyucak Bademli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title