Haberler

Kfmib'de Görev Değişimi

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Edip Sevinç seçildi.

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Edip Sevinç seçildi.

Birliğin genel merkezinde yapılan olağan genel kurul toplantısında başkan ve yönetim kurulu üyeleri yeniden belirlendi.

Mevcut başkan Dursun Oğuz Gürsoy'un adayı olmadığı seçimde tek listede gerçekleşen oylama sonrası KFMİB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Edip Sevinç getirildi.

Edip Sevinç'in yönetim kurulu üyeleri ise Dursun Oğuz Gürsoy, Hüseyin Durak, Mustafa Poyraz, Ömer Aydın, Cem Şenocak, Mehmet Albayrak, Sebahattin Arslantürk, Hasan Sabır, Bülent Yavuz ve Azmi Yılmaz'dan oluştu.

"Rekor ihracat bize nasip oldu"-

KFMİB'in eski başkanı Dursun Oğuz Gürsoy, AA muhabirine, gerçekleşen genel kurulda yönetimi gençleştirdiklerini söyledi.

Geride bıraktıkları 4 yılı başarıyla tamamladıklarını ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:

"Özellikle son 2 yılda yoğun tempoda çalışıtık. Fındıkta önümüze pek çok problemler geldi. Zaman zaman sert tartışmalar yaşansada bütün olumsuzlukların üstesinden geldik. Fındığın sorunlarına hem içeride hem de dışarıda müdahil olduk. Özellikle dış ticarette fındık ihracatının artırılması için yoğun çaba harcadık. Bilindiği gibi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa geçen sezon 301 bin ton rekor ihracat gerçekleşti. Bu ihracat bize nasip oldu. Bu başarıyı gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederiz. İnşallah aynı başarıyı yeni başkan ve üyeleri gerçekleştirecektir."

Gürsoy, yeni yönetimde başkan vekili olarak görev aldığını sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Oğuz Karadeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title