Haberler

Kepez 2.ramazan Şenliği

Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği Coşkusu, Tasavvuf, Ney Dinletisi ve Sema Gösterisi ile Devam Etti. AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu da Şenlik Alanını Ziyaret Etti.

Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği coşkusu, tasavvuf, ney dinletisi ve sema gösterisi ile devam etti. Ak Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu da şenlik alanını ziyaret etti.

Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği ile beldede nostalji tadında Ramazan eğlenceleri sürüyor. KİPA Alışveriş Merkezi'nin yanındaki 30 dönümden oluşan panayır alanında, binlerce Kepezli kültürel ve sanatsal etkinliklerle unutulmaz bir Ramazan ayı yaşıyor. Tasavvuf, ney dinletisi ve sema gösterisi ile şenlik alanında Ramazan ayının manevi rüzgarı esti. Binlerce ziyaretçi,

sema gösterisini, tasavvuf ve ney dinletisini ilgiyle izledi. Şenlik alanında çocuklar da sihirbaz ile eğlendi.

Siyasiler de şenlik alanına ilgi göstermeye devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu da, 2. Ramazan Şenliği alanını ziyaret etti. Arıcı ve Uğurlu, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ile birlikte şenlik alanını gezdi. Başkan ve Arıcı,

lunapark alanında çarpışan arabalara da bindi. AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, eski Ramazan kültürünü yaşatmayı amaçlayan 2. Ramazan Şenliği organizasyonundaki başarısından dolayı Başkan Öner'i kutladı.

(SÇ-SÇ-Y)

22.09.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title