Haberler

Kemer Esnafı Destek İstedi

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ile birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret eden Kemer esnaf temsilcileri, sıkıntılarının çözümünde destek istedi.

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ile birlikte Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret eden Kemer esnaf temsilcileri, sıkıntılarının çözümünde destek istedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret ederek destek isteyen Kemer esnafı sorunlarının ilgili kurumlara iletilmesine rağmen çözüm getirilmediğinden yakındı.

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ve Kemer esnafı Türkiye'de yaşanan turizmin 'köle turizmi' olduğunu belirterek, turistin özgür yaşam alanının büyük oteller, hanutçular ve bazı tur rehberleri tarafından engellendiğini söylediler. Turistin çarşı esnafı ile buluşturulması için çeşitli afiş ve yazılar tasarladıklarını söyleyen Kemer esnafı, bunları Antalya ve ilçelerdeki billboardlara asmak istediklerini belirttiler.

Afiş ve billboardlar için hazırladıkları tasarımları alışveriş poşetlerinin üstüne de bastırarak tüm dükkanlara dağıtmak istediklerini belirten Ünsal ise bu sayede haklı sloganlarının elden ele dolaşarak otellerin içerisine ve hatta yurtdışına dahi poşetlerin üzerinde ulaşacağını belirterek Başkan Sevimçok'tan ilk etapta 50 bin poşet sözü aldı.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ise sadece Kemer esnafı değil turizm bölgelerinde iş yapmaya çalışan bütün esnafın aynı sorun ve sıkıntıları yaşadıklarını söyledi. Esnafın sıkıntısının kendi sıkıntıları olduğunu da belirten Sevimçok, çarşı merkezlerindeki alışverişi canlandırmak ve turisti çarşıya çekmek adına ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarının da altını çizdi.

Kent alışverişini canlandırmak ve turistleri çarşıya çekmek amacıyla Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde olmak üzere "Çarşı merkezi buluşturur herkesi" sloganıyla afişler hazırlandığını belirten Sevimçok, Antalya merkezde 50 otobüsün giydirildiğini, Kemer, Alanya ve diğer turistik ilçelerde de bu tip çalışmaların yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bolat Ünsal Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title