Haberler

Kaz Dağları'nda Karadeniz Coşkusu

Edremit Körfezi'nde Yaşayan Karadenizliler, Kaz Dağları'nda Yapılan Yayla Şenliklerinde Bir Araya Geldi. Karadenizliler, Aşırı Sıcağa Rağmen Kemençe ve Türkü Eşliğinde Horon Tepti.

Edremit Körfezi'nde yaşayan Karadenizliler, Kaz Dağları'nda yapılan yayla şenliklerinde bir araya geldi. Karadenizliler, aşırı sıcağa rağmen kemençe ve türkü eşliğinde horon tepti.

Şenliğe, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP Çanakkale Milletevekili Kemal Cengiz, Edremit Kaymakamı Şefik Aydın, Havran Kaymakamı Fatih Genel, Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü, Ayvalık Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp, Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan ve çok sayıda davetli katıldı. Hanlar Talim Alanı mevkiindeki şenlikte, Karadenizliler coştu. Genç, yaşlı, kadın ve erkek yüzlerce insan, saatlerce horon teperek, doyasıya eğlendi. Bu yıl 6.'sı düzenlenen yayla şenliklerinde vatandaşlar, çam ağaçlarının gölgesinde mangal da yaparak günün keyfini çıkarttı.

(BT-OMR) 29.06.2008 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title